Сімейні ігри!
Шановні батьки і любі дітки !
Проводимо час на карантині весело !
Правильно підібрані гри для всієї родини - один з кращих способів об'єднати домочадців. Вони можуть бути рухомі, якщо батьки готові згадати дитинство і активно порухатися; зі словами, якщо діти вже можуть читати або тільки вчаться цьому; творчі, і найголовніше, вони в будь-якому випадку будуть розвиваючими.
Будуємо шалаш
Будиночки в дитинстві будували, напевно, всі. Так, ви можете спорудити з дитиною будинок із табуреток, ковдр, подушок і коробок. В такій хатинці ви можете почитати книгу, придумати якісь історії, перекусити чи просто поговорити.
Твістер
У "Твістер" люблять грати всі, адже ця гра розвиває фізичні здібності дитини та тренує розтяжку. Кожна дитина має стати рукою чи ногою на відповідний колір, яку назве ведучий. Грати можна до першого падіння. 
Визначити на дотик
Дітям необхідно розвивати дотик так само, як і інші почуття та навички. До прикладу, візьміть коробку або кошик, та складіть туди кілька предметів: стаканчик, іграшку, цукерку, зубна щітку тощо.
Тоді надягніть на очі дитині пов’язку та давайте їй в руки по одному предмету, щоб вона вгадала його за допомогою тактильних відчуттів.
Крокодил
Ця гра подобається дорослим і дітям. Чим молодші учасники, тим простіші слова варто загадувати. Тут задіюється логіка, розвиваються артистичні здібності, міміка. 
Скажіть одній дитині тварину чи річ, яку ви загадали, а вона має показати її за допомогою жестів. Той, хто першим вгадає, показуватиме наступним.
Дубль
Розвиваюча гра на зорову пам'ять "Дуплет" (аналог Dobble. Spot It!)
Настільна гра "Дуплет" (аналог Доббл) розвиває уважність і швидкість реакції. Це відмінна гра для компанії, коли хочеться пограти в щось цікаве і активне, але без бігу або хованок.
У аналог Добло грають круглими картками, на яких намальовані картинки. Картинки розділені на групи. У кожній групі є одна картинка, що збігається з картинкою на іншій картці з колоди. Мета гри - знайти картинку що збігається з картинкою, вимовити вголос, що на ній намальовано і забрати собі, як переможний трофей.
У правилах "аналог доббл" описані 5 варіантів гри "аналог dobble": в одних видах гри гравцям потрібно зібрати якомога більше "парних" карт, в інших навпаки - якомога швидше злити їх в відбій, вказавши на однакові малюнки.
Це копія гри Доббл (Dobble), Twins, Твінс

Весело і з користю проводьте час із дітьми та будьте здорові ! 





Комментарии

Популярные сообщения из этого блога